Sziasztok!

Kucsápszky Renáta vagyok a Brilliant Travel alapítója és vezetője:) Célom hogy felejthetetlen nyaralásokat szervezzek  Nektek.

Hobby-m az utazás és a Dominikai Köztársaság szerelmese vagyok, ezért döntöttem úgy hogy létrehozom online utazás szervező vállalkozásomat. Az év többségét Dominikán töltöm, barátaimmal, vendégeimmel körbejártuk és megismertük az egész szigetet. Rengeteg fényképet és videót készítettünk utunk során, amelyeket filter és photoshop Nélkül megtaláltok weboldalomon, Facebook csoportomban és Instagram oldalamon. Utunk végén kiválaszttottam a minden szempontból legoptimálisabb kis falut, Bayahibe-Dominicust.

Ahol megismerhetitek Dominika igazi arcát, de mégis európai körülmények között, biztoságosan. Punta Canaval ellentétben, itt  kedvezőbbek az árak (éttermek, kávézók, bárok). Bayahibe-Dominicus Santo Domingo és Punta Cana között helyezkedik el, ezért reptereik könnyen és rövid időn belül elérhetőek. Innen indul a Dominikai Köztársaság 2 top listás sziget hajókirándulásai. Ugyanazokat a fakultatív programokat kínáljuk nektek, amelyeken a Punta Canan 4-5 * resortokban nyaralók is részt vesznek, viszont  kedvezőbb árakon. Számos fakultatív programunknak Punta Cana a helyszíne, amely által megismerhetitek szépséges partjait, szórakozási lehetőségeit.

Renáta: Külföldön élő magyar vagyok, 6 éve élek Svájcban, 2 éve többésgében Dominikán élek és 5 éve vezetem saját vállalkozásaim.

Célunk egyedi:

– időközönként elhérhető Különleges VIP Utazási Csomag Ajánlatunk, kisebb Csapatok részére.

– hozzánk Egyedül is érkezhetsz! Ajánlataink egyedül utazóknak is elérhetőek!

– nálunk lehetőség van Egyéni vagy Csoportos Pihenésre, Nyaralásra egyaránt