Los Haitises-Montaña Redonda 169 $-tól

 

Élvezd ezt a nagyszerű ökológiai kalandot a Dominikai Köztársaság kelet-északkeleti régiójában. A Los Haitises Nemzeti Park a világ 4 legfontosabb nemzeti parkjának egyike, gazdag állat- és növényvilágával, valamint a terület endemikus fajaival büszkélkedhet. A parkban meglátogatunk 2 barlangot, ahol megcsodálhatjuk a tainók (a dominikaiak ősei) művészetét és megismerhetjük történelmüket.

A Paraiso Caño Hondo egy Ökoturisztikai Projekt, melyet a Los Haitises Nemzeti Park kiterjesztéseként hozták létre, hogy a látogatók számára élvezetes tartózkodást biztosítsanak  a lenyűgöző vízesései és természetes medencéivel.

A Montaña Redonda egy félgömb alakú hegy, közel a Miches és Punta Cana közötti partvonalhoz. A kilátást feldobják a hegyen elhelyezett különféle óriási hinták, amelyek egyedi fényképeket tesznek lehetővé, mivel messzire átsiklanak a hegy szélén.

A kirándulás tartalmazza:

– Kényelmes turistabusszal indulás a szállodától

– Megérkezünk Sabana de La Marba ahol hajóra szállunk és elindulunk Los Haitises Nemzeti Park fele ahol 2 barlangot látogatunk meg

– Tovább indulunk a paradicsomi Caño Hondo hotelhez ahol megmártózunk természetes medencéiben

– Finom svédasztalos ebédet fogyasztunk el

– Safari teherautoval felmegyünk a Montaña Redonda tetejére, ahol csodás fotókat készítünk

– Visszatérünk a szállodába késő délután

A kirándulás napja : egésznapos, kb 8 óra

 

A kirándulás ára:

– Előzetes programtájékoztató magyar nyelven, magyar kíséret nélkül. A program spanyol, angol, francia és német nyelven történik

169,- Usa Dollár/Fő