Top Saona Hajókirándulás 65 $-tól

A Saona-sziget (Karib Tenger veszi körül) az egyik kihagyhatatlan látnivaló a Dominikai Köztársaságba látogatók számára. Növény- és állatvilága védett, mivel a sziget a Parque Nacional del Este része. A sziget megőrzi a trópusi paradicsom minden természetes tulajdonságát: kilométernyi érintetlen partszakaszok, finom fehér homok kristálytiszta vízekkel, pálma- és kókuszfák, egzotikus növényzetű erdők, mangrove, lagúnák és egy természetes medence.

A kirándulás tartalmazza:

– Bayahibe-Dominicusról indulunk katamaránnal
– Ellátogatunk a természetes medencéhez ahol Cuba Libret szürcsölünk és tengeri csillagokkal fotózkodunk a derékig érő vízben

– Kikötünk a Saona sziget egyik csodás partján

– Svédasztalos BBQ ebédet fogyasztunk el a szigeten
– Napozunk, lubickolunk
– Zene, tánc és nyitott bár
– Visszatérünk gyors hajóval a kikötőbe

A kirándulás időtartama : kb 7 óra

A kirándulás ára:

– A kirándulás a Viva Wyndham Dominicus Beach és Palace hotelben elszállásolt vendégek részére egyéni kedvezménnyel, előzetes programtájékoztató magyar nyelven, magyar kíséret nélkül. A program spanyol, angol, francia és német nyelven történik: 65,- Usa Dollár/Fő  

A kiránduláson fotó szolgáltatás elérhető, melynek ára 10,- Usa Dollár/ 1 db digitális fotó ! (a katamaránon lévő fotós készíti a képeket)

– Más helyen elszállásolt vendégek részére, magyar kísérő nélkül, 75,- Usa Dollár/fő

– Az ebédet ki lehet egészíteni grillezett langusztával, melynek ára 40,- Usa dollár/ db.

 

*Lehetőség van Privát Exkluzív Egésznapos Saona Hajókirándulásra is, inkluzív fotószolgáltatással. Az ár függ a létszámtól és az egyéni igényektől.